Facebook

Galerie

Biblioteca

  

Cauta cartile din biblioteca Facultatii de Administratie si Afaceri online. In loc de * scrieti termenul dorit pentru cautare.

CAUTA PUBLICAŢIA DORITĂ


 

Biblioteca Facultății de Administrație și Afaceri este filiala B.C.U. ”Carol I”.

Biblioteca deţine colecţii valoroase din domeniile de specialitate, precum: administraţie publică, afaceri, antreprenoriat, comerţ, comunicare şi protocol în afaceri, contabilitate, economie, finanţe publice, management, marketing, politică şi guvernare, relaţii internaţionale, relaţii publice, publicitate, dar şi drept, educaţie, informatică, matematică, psihologie, sociologie, statistică, dicţionare, enciclopedii. De asemenea, în cadrul bibliotecii se mai regăsește un bogat fond de lucrări de referinţe, incluzând documente de valoare ca Brockhaus  Enzyklopädie, Enciclopedia Europei, Encyclopaedia Britannica, Enciclopedia Statelor Lumii, Encyclopaedia Universalis, Encyclopedia Americana şi Grand Larousse.
Căutarea volumelor se face prin catalogul electronic VUBIS, iar în sala de lectură cititorii pot căuta în peste 3.120 volume (cărţi şi periodice).
Accesul în sala de lectură se face pe bază de permis. Permisul este eliberat de către personalul bibliotecii. Pentru emiterea permisului de acces se plăteşte taxă și sunt necesare următoarele documente:

 

  • studenţii: carte de identitate, fotografie tip carte de identitate, carnet de student; permisul este valabil pe durata studiilor universitare şi trebuie vizat în fiecare an universitar;
  • cadrelele didactice universitare cercetatori, alte categorii: carte de identitate, fotografie tip carte de identitate, legitimaţie de serviciu;
  • doctoranzii: carte de identitate, fotografie tip carte de identitate, adeverinţă de înscriere la doctorat.


Programul de funcționare al bibliotecii:
 Luni - Joi:  8,00 - 16,00
Vineri :  8,00 - 13,30
Sâmbătă,  Duminică: închis


În perioadele de presesiune şi sesiune programul bibliotecii poate suferi modificări.

 

  

© 2014 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin Ralph Lauren Polo Shirts Red Bottom Shoes Nike Air Max Cheap Sunglasses