Facebook

Galerie

Informatii privind acordarea burselor in anul universitar 2016-2017

 
 
Beneficiarii burselor acordate de Universitatea din București sunt studenții la programele de licență și master, cursuri de zi, în regim bugetat sau cu taxă, integraliști. Studentii vor depune cereri pentru acordarea burselor la secretariatul FAA.  
Calendarul de acordare a burselor pentru anul universitar 2016/2017
Depunerea cererilor de acordare a burselor (merit, studiu, sociale) și a documentelor doveditoare în cazul burselor sociale*
Cererile se depun la secretariat in cadrul programului cu publicul 
– de luni până joi, orele 12.00-14.00 17 – 24 octombrie 2016
Afișarea listelor cu studenții beneficiari de burse 27 octombrie 2016
Depunerea contestațiilor 28 octombrie 2016
Afișarea rezultatelor contestațiilor depuse 31 octombrie 2016
Afișarea listelor finale cu studenții beneficiari de burse 01 noiembrie 2016
 
ATENTIE - Calendarul complet privind acordarea burselor este disponibil pe site-ul FAA, precum si alte informatii privind metodologia de acordare a burselor UB pentru anul universitar 2016-2017 - http://faa.ro/index.php/burse. 
Cuantumul burselor pentru anul universitar 2016/2017
Bursa de merit – 480 RON
Bursa de studiu – 420 RON
Bursa socială – 360 RON
*Studentii vor tine cont de faptul ca dosarele de bursă de ajutor social se preiau doar dacă sunt complete, iar cererile la care nu sunt anexate toate actele doveditoare sunt respinse. Documentația necesară obținerii unei burse de ajutor social este detaliată în Anexa 6 a Metodologiei pentru acordarea burselor.
Intrebari cu privire la metodologia acordarii burselor si a altor forme de sprijin pentru studenti se pot trimite pe adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau la Secretariatul Facultatii de Administratie si Afaceri.
 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Informatiile privind metodologia de acordare a burselor UB pentru anul universitar 2016-2017 sunt disponibile mai jos.  Beneficiarii burselor acordate de Universitatea din București sunt studenții la programele de licență și master, cursuri de zi, în regim bugetat sau cu taxă, integraliști.

Dosarele de bursă de ajutor social se preiau doar dacă sunt complete; cererile studenţilor la care nu sunt anexate toate actele doveditoare sunt respinse; documentația necesară obținerii unei burse de ajutor social este detaliată în Anexa 6 a Metodologiei pentru acordarea burselor.


Perioada de depunere a cererilor pentru acordarea burselor este 17-24 octombrie 2016. 

Intrebari cu privire la metodologia acordarii burselor si a altor forme de sprijin pentru studenti se pot trimite pe adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau la Secretariatul Facultatii de Administratie si Afaceri.

 
 

 
© 2017 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin