Facebook

Galerie

Eveniment de diseminare a proiectului ElitMod al Universității din Craiova


 
În perioada 26.01.2017-27.01.2017, la Universitatea din Bucuresti, se va desfășura evenimentul de diseminare a proiectului internațional Learning to Live Together—Modern Perspectives on Transversal Skills in Education for Sustainable and Solidary Education (ElitMod), proiect decooperare bilaterală de mică anvergurăfinanțat prin fonduri donate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia, prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014, Programul „Fondul de burse” – RO 15, cu perioadă de implementare 01.07.2016 - 31.07.2017.
Proiectul este dezvoltat de Universitatea din Craiova, în calitate de beneficiar, în colaborare cu Bifröst University (Islanda) și este coordonat de conf. univ. dr. Monica TILEA. 
Scopul esențial al proiectului ElitMod este de a răspunde unei nevoi primordiale a societății actuale globalizate: modul în care educația poate fi folosită pentru a-i ajuta pe studenți să conviețuiască într-un mod eficient, sustenabil și solidar. Problematica educației pentru dezvoltare durabilă și solidaritate internațională este una de mare actualitate, cercetarea din cadrul proiectului concentrându-se asupra identificării celor mai bune metode de formare a generației actuale de studenți în spiritul acestor valori. Obiectivul final al cercetătorilor implicați în acest proiect este acela de a publica un volum comun la editura de mare prestigiu internațional Peter Lang.
În cadrul acestui eveniment de diseminare organizat la Universitatea din Bucuresti, echipa proiectului ElitMod va fi reprezentată de dna conf.univ.dr. Raluca Dracea.

                        
© 2017 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin