Facebook

Galerie

Facultatea de Administraţie şi Afaceri, Universitatea din Bucureşti

Conferinta ASAA - “Mentalitate. Atitudine. Autodepășire.” - Mai 2018


Asociația Studenților din Administrație și Afaceri organizează, și anul acesta, o conferință motivațională, care va purta numele “Mentalitate. Atitudine. Autodepășire.” Proiect cu tradiție pentru asociație, evenimentul își propune să lărgească orizonturile de cunoaștere ale tinerilor, implicit ale studenților, să îi determine pe aceștia să lupte pentru propriile idealuri și să nu renunțe niciodată, mai ales când este vorba de viitorul lor.
Pentru a afla elementele unei rețete de succes, ASAA creează un context unic. Ca moderatori vor fi oameni care au ceva de spus, ale căror povești vor impresiona prin spiritul de luptă și puterea de care au dat dovadă. În acest sens, invitații, Tedy Necula, Vlad Grigorescu și Ștefan Oană, vor vorbi despre situațiile dificile din viața lor și modul în care au reușit să le depășească. Tot ei vor transmite ceea ce înseamnă mentalitatea, atitudinea pe care trebuie să o ai în diferite ipostaze și, nu în cele din urmă, cum să depășești bariere și să ajungi acolo unde îți propui.
Prin urmare, ASAA vă invită marți, 22 mai, ora 17, la Casa de Cultură a Studenților, în Sala Mare, pentru a discuta despre cum trebuiesc privite lucrurile, ce atitudine să aveți în momentele dificile, dar mai ales cum să ajungeți la cea mai bună variantă a vostră.
 
Înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/CYQJXgyKr23SSqus2

© 2019 Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea Bucuresti
Admin Site : Conf.Univ.Dr. Olteanu Cosmin